izmir escort cratosslot خورشت بادمجان بدون گوشت – یک دقیقه آشپزی
خورشت بادمجان بدون گوشت

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

٢ ليتر آب
٢ ق غ نمك
٥٠٠ گرم بادمجان
مقدار لازم روغن
مقدار لازم روغن
١ عدد پياز
١ ق چ زردچوبه
١/٢ ق چ فلفل سياه
١/٢ ق غ رب گوجه فرنگى
١ فنجان آب
١ عدد گوجه فرنگى
١/٢ ليتر آب

خورشت بادمجان بدون گوشت

  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

 

مراحل

1
انجام شد

٥٠٠ گرم بادمجان را پوست كنده و به صورت نوارى برش بزنيد

2
انجام شد

٢ قاشق غذاخورى نمك را در ٢ ليتر آب حل كرده و حدود ٣٠ دقيقه بادمجان ها را در محلول آب نمك بخيسانيد و سپس آبكش كرده و بعد بادمجان ها را در مقدار لازم روغن سرخ كنيد

3
انجام شد

موقع آبكش مقدارى آب روى بادمجان ها بريزيد تا نمك اضافى آن از بين برود

4
انجام شد

١ عدد پياز خرد شده را در مقدار كافى روغن تفت دهيد

5
انجام شد

سپس ١ قاشق چايخورى زردچوبه و ١/٢ قاشق چايخورى فلفل سياه و ١/٢ قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى اضافه كرده و هم بزنيد و پس از مقدارى تفت خوردن ١ فنجان آب اضافه كرده و هم بزنيد تا سس غليظ شود

6
انجام شد

و در آخر بادمجان ها را گزاشته و روى آن ١ عدد گوجه فرنگى حلقه اى بچينيد و ١/٢ ليتر آب بريزيد و حدود ١ ساعت فرصت دهيد تا بپزد

7
انجام شد

دقت داشته باشيد براى روغن انداختن خورشت مى توانيد پس از پخته شدن حدود ١٠ دقيقه زير خورشت را خاموش كنيد و سپس روشن كرده و با شعله كم حدود ٥ دقيقه بگذاريد بپزد

مدیر

قبلی
رانى هلو
بعدی
نان خامه اى
قبلی
رانى هلو
بعدی
نان خامه اى

نظر دهید