izmir escort cratosslot گوشت و لوبیا اصفهان – یک دقیقه آشپزی
گوشت و لوبیا اصفهان

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

تعداد سرو:
برای خرید روی نام مواد اولیه بزنید
150گرم لوبیا سفید خیس خورده
250 گرم گوشت گوسفند
150 گرم سبزی تره، جعفری، شنبلیله
مقدار دلخواه نمک
70 گرم گندم خیس خورده
1 عدد پیاز
1/2 ق‌غ شنبلیله خشک
مقدار دلخواه فلفل سیاه
1 ق‌چ زردچوبه

گوشت و لوبیا اصفهان

یه غذای لذیذ اصفهانی

  • 210
  • سرو 3
  • سخت

مواد لازم

  • برای خرید روی نام مواد اولیه بزنید

روش تهیه

اشتراک

 

 

 

 

مراحل

1
انجام شد

همه مواد غیر از نمک را داخل زودپز بریزید و 4 فنجان آب اضافه کنید

2
انجام شد

2 ساعت روی شعله ملایم بپزید

3
انجام شد

بخار زودپر را خارج کنید و درب زودپز را باز کنید
اگر آب کم بود اضافه کنید

4
انجام شد

مجدد درب راببنید و 1 ساعت دیگر بپزید

5
انجام شد

سپس نمک را مخلوط کنید

6
انجام شد

تا جایی که امکان داره آب گوشت را خارج کنید و گوشت را بکوبید

مدیر

قبلی
کیک فنجانی بدون فر
بعدی
شربت بار
قبلی
کیک فنجانی بدون فر
بعدی
شربت بار