مواد لازم
- 1 فنجان مرغ پخته شده
- 2 قاشق غذاخوری خامه
- 1 فنجان پنیرپیتزا
- 1 عدد بادمجان
- 1 عدد پیاز
- 1/2 فنجان فلفل دلمهای
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1/2 قاشق چایخوری زرد چوبه
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ابتدا بادمجانها را حلقه ای برش زده و در روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم |
2 انجام شد | حالا پیاز و فلفل دلمهای ها را در روغن تفت میدهیم سپس زرد چوبه، فلفل سیاه، نمک و مرغ پخته شده را اضافه میکنیم |
3 انجام شد | حالا در ظرفی مواد درست شده را ریخته سپس بادمجان ها را روی آن میچینیم |
4 انجام شد | در این مرحله مقداری خامه روی مواد ریخته سپس روی مواد را با پنیرپیتزا میپوشانیم و به مدت 30 دقیقه در دمایی 170 درجه قرار میدهیم |
5 انجام شد | غذای ما آماده است |