izmir escort cratosslot کنسرو ذرت – یک دقیقه آشپزی
کنسرو ذرت

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

۶ عدد ذرت
۱/۲ لیتر آب
۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک

کنسرو ذرت

آموزش کنسرو ذرت

  • 780
  • آسان

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

ابتدا تمام ذرت ها را در یک ظرف دون می‌کنیم سپس 3 بار شسته و آب می‌کشیم

2
انجام شد

نمک، شکر و آب را به ذرت ها اضافه می‌کنیم و به مدت 30 دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم

3
انجام شد

ذرت ها را در شیشه های درب دار ریخته سپس شیشه ها را به مدت 30 دقیقه داخل آب درحال جوش قرار می‌دهیم

4
انجام شد

توجه داشته باشین که برای جوشاندن شیشه ها بهتر است تا نصف قامت شیشه ها داخل آب باشد

5
انجام شد

در این مرحله ظرف ها را به مدت 12 ساعت وارونه قرار می‌دهیم تا هوای داخل ظرف ها خارج شود

6
انجام شد

هرکدام از کنسر های ذرت را می‌توان تا یکسال نگهداری کرد به شرط آن که اصلا هوا وارد ظرف نشده و به محض باز کردن هرکدام از ظرف ها، طی مدت کوتاه مصرف شود

7
انجام شد

کنسرو ذرت ما آماده است
نوش جان!

مدیر

پیتزا سیب زمینی
قبلی
پیتزا سیب زمینی
پای سیب
بعدی
تارت پای سیب
پیتزا سیب زمینی
قبلی
پیتزا سیب زمینی
پای سیب
بعدی
تارت پای سیب

نظر دهید