مواد لازم
- ۶ عدد ذرت
- ۱/۲ لیتر آب
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ابتدا تمام ذرت ها را در یک ظرف دون میکنیم سپس 3 بار شسته و آب میکشیم |
2 انجام شد | نمک، شکر و آب را به ذرت ها اضافه میکنیم و به مدت 30 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم |
3 انجام شد | ذرت ها را در شیشه های درب دار ریخته سپس شیشه ها را به مدت 30 دقیقه داخل آب درحال جوش قرار میدهیم |
4 انجام شد | توجه داشته باشین که برای جوشاندن شیشه ها بهتر است تا نصف قامت شیشه ها داخل آب باشد |
5 انجام شد | در این مرحله ظرف ها را به مدت 12 ساعت وارونه قرار میدهیم تا هوای داخل ظرف ها خارج شود |
6 انجام شد | هرکدام از کنسر های ذرت را میتوان تا یکسال نگهداری کرد به شرط آن که اصلا هوا وارد ظرف نشده و به محض باز کردن هرکدام از ظرف ها، طی مدت کوتاه مصرف شود |
7 انجام شد | کنسرو ذرت ما آماده است |