مواد لازم
- 200 گرم خامه
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- تا نیمه ظرف آب جوش
- 1/2 فنجان شکر
- به مقدار لازم شکر
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | خامه را ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم |
2 انجام شد | خامه را اینقدر هم میزنیم تا شل شود |
3 انجام شد | زرد تخم مرغ، شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده سپس خامه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم |
4 انجام شد | مواد را در کاسه های کوچک ریخته سپس کاسه ها را در قالب کیک گذاشته و تا نیمه ظرف آب جوش میریزیم |
5 انجام شد | قالب کیک را به مدت 45 دقیقه در دمایی 150 درجه داخل فر قرار میدهیم |
6 انجام شد | کاسه ها را از فر خارج کرده سپس شکر روی مواد میریزیم |
7 انجام شد | با کمک فندک روی شکر را حرارت میگیریم تا شکر کاراملی شود |
8 انجام شد | دسر ما آماده است |