izmir escort cratosslot کاپ کیک عسلی – یک دقیقه آشپزی
کاپ کیک عسلی

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

3 عدد تخم مرغ
1/4 ق چ وانیل
3 ق غ عسل طبیعی
2/3 فنجان آرد الک شده
1 ق چ بکینگ پودر

کاپ کیک عسلی

  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

تخم مرغ و وانیل را با با هم زن بزنید تا به حالت فوم شوند.

2
انجام شد

عسل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مجدد با هم زن بزنید.

3
انجام شد

آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.

4
انجام شد

کاغذ های مخصوص را در قالب بگذارید و مواد را بریزید.

5
انجام شد

20 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید
نوش جان

مدیر

قبلی
پیتزا بدون خمیر
بعدی
شیر نارگیل
قبلی
پیتزا بدون خمیر
بعدی
شیر نارگیل

نظر دهید