مواد لازم
- به مقدار لازم برنج
- 2 فنجان مرغ پخته
- 1 قاشق غذاخوری زعفران دم شده
- 1 عدد فلفل دلمهای قرمز
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1 عدد پیاز
- 5 عدد قارچ
- 1/2 قوطی ذرت پخته
- 1/2 قوطی نخود فرنگی پخته
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- 1/2 قاشق چایخوری ادویه کاری
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ابتدا پیاز و فلفل دلمهای را در روغن سرخ میکنیم سپس قارچ را اضافه میکنیم |
2 انجام شد | ذرت، نخود فرنگی، نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم سپس مرغ و زعفران دم شده را به مواد اضافه میکنیم |
3 انجام شد | در ظرفی یک لایه برنج دم کرده ریخته سپس یک لایه از مواد |
4 انجام شد | این مرحله را برا چند لایه دیگر ادامه میدهیم سپس اجازه میدهیم به مدت 30 دقیقه مواد دم بکشد |
5 انجام شد | برنج ما آماده است |