izmir escort cratosslot پاچینی مرغ – یک دقیقه آشپزی
پاچینی مرغ

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

10 عدد کتف مرغ
1/2 ق چ نمک
1/2 ق چ فلفل سیاه
1/2 ق چ پاپریکه
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1/2 ق غ زعفران دم شده
1/2 آب لیمو
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان آرد
1 فنجان پودر سوخاری

پاچینی مرغ

  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

کتف ها را مانند ویدئو از استخوان جدا کنید

2
انجام شد

مرغ ها را به ظرفی اضافه کنید؛فلفل،نمک،پاپریکا،پیاز،سیر،زعفران و نصف آب لیمو را به مرغ ها اضافه کنید،مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند و اجازه دهید 1 ساعت استراحت کنند.

3
انجام شد

مرغ ها را به ترتیب،اول در تخم مرغ سپس در آرد و دوباره تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بغلطانید.

4
انجام شد

مرغ ها را در روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود.
نوش جان

مدیر

قبلی
قلیه ماهی
بعدی
پاپسیکل
قبلی
قلیه ماهی
بعدی
پاپسیکل

نظر دهید