izmir escort cratosslot پاستا ریگاتونی – یک دقیقه آشپزی
پاستا ریگاتونی

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ فنجان پاستای آبکش شده
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱/۳ فنجان پنیر پارمسان
۱/۲ فنجان پنیر پیتزا
۱/۲ قاشق غذاخوری ادویه ماکارونی
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۲ قاشق چایخوری نمک

پاستا ریگاتونی

آموزش پاستا ریگاتونی خوشمزه

  • 30
  • آسان

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

گوشت چرخ شده را به همراه ادویه ماکارونی، فلفل سیاه و نمک تفت می‌دهیم

2
انجام شد

رب را به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم

3
انجام شد

در این مرحله پنیر پارمسان و پاستای آبکش شده با هم مخلوط کرده سپس پاستا ها را به صورت عمودی در قالب چیده سپس روی آن را با مواد گوشتی می‌پوشانیم

4
انجام شد

قالب را به مدت 15 دقیقه درون فر با دمایی 200 درجه قرار می‌دهیم

5
انجام شد

قالب را از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را روی آن ریخته و دوباره به مدت 15 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم

6
انجام شد

پاستا ما آماده است
نوش جان!

مدیر

سمبوسه
قبلی
سمبوسه هندی
حلوا هویج
بعدی
آموزش حلوا هویج
سمبوسه
قبلی
سمبوسه هندی
حلوا هویج
بعدی
آموزش حلوا هویج

نظر دهید