مواد لازم
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ فنجان پاستای آبکش شده
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱/۳ فنجان پنیر پارمسان
- ۱/۲ فنجان پنیر پیتزا
- ۱/۲ قاشق غذاخوری ادویه ماکارونی
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | گوشت چرخ شده را به همراه ادویه ماکارونی، فلفل سیاه و نمک تفت میدهیم |
2 انجام شد | رب را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم |
3 انجام شد | در این مرحله پنیر پارمسان و پاستای آبکش شده با هم مخلوط کرده سپس پاستا ها را به صورت عمودی در قالب چیده سپس روی آن را با مواد گوشتی میپوشانیم |
4 انجام شد | قالب را به مدت 15 دقیقه درون فر با دمایی 200 درجه قرار میدهیم |
5 انجام شد | قالب را از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را روی آن ریخته و دوباره به مدت 15 دقیقه درون فر قرار میدهیم |
6 انجام شد | پاستا ما آماده است |