izmir escort cratosslot پاستا پستو – یک دقیقه آشپزی
پاستا پستو

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

١ ليتر آب جوش
١٥٠ گرم پاستا(دلخواه)
١/٢ فنجان گردو
٤ فنجان برگ ريحان
١ حبه سير
١/٢ فنجان پنير پارمسان
١/٢ فنجان روغن زيتون
١/٢ ق چ نمك
١/٢ ق چ فلفل سياه
مقدار دلخواه پنير پارمسان

پاستا پستو

  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

 

مراحل

1
انجام شد

١٥٠ گرم پاستا(دلخواه) را ١ ليتر آب ريخته و حدود ده دقيقه روى شعله قرار دهيد تا بپزد

2
انجام شد

پس از آ ن پاستا را آبكش كنيد

3
انجام شد

١/٢ فنجان گردو را كمى تفت دهيد

4
انجام شد

سپس ٤ فنجان ريحان و ١/٢ فنجان گردو تفت داده شده را به همراه ١ حبه سير و ١/٢ فنجان پنير پارمسان و ١/٢ فنجان روغن زيتون و ١/٢ قاشق چايخورى نمك و ١/٢ قاشق چايخورى فلفل سياه در غذاساز ريخته تا كاملاً مخلوط شوند

5
انجام شد

در آخر پاستا را در ظرف مورد نظر بريزيد و روى آن را با مقدار دلخواه پنير پارمسان و ريحان تزيين كنيد

6
انجام شد

دقت داشته باشيد براى رقيق تر شدن سس مقدار بيشترى روغن زيتون اضافه كنيد
و همينطور مى توانيد بجاى گردو از بادام زمينى و يا دانه ى كاج استفاده كنيد

مدیر

قبلی
سالاد الویه
بعدی
ترافل شکلاتى
قبلی
سالاد الویه
بعدی
ترافل شکلاتى

نظر دهید