مواد لازم
- ٢ ق غ شكر
- ١٠ گرم مخمر
- ٥٥ ميلى ليتر شير گرم
- ٥٠٠ گرم آرد
- ١ ق چ نمك
- ١ عدد تخم مرغ
- ١ ق غ كره ذوب شده
- ١٥٠ گرم شير
- تركيب مخمر
- ٣ ق غ روغن
- مقدار لازم آرد
- ١ عدد زرده تخم مرغ
- ٢ ق غ شير
- مقدار دلخواه كنجد
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ٢ قاشق غذاخورى شكر و ١٠ گرم مخمر و ٥٥ ميلى ليتر شير گرم را با هم مخلوط كرده و حدود ١٠ دقيقه بزاريد بماند |
2 انجام شد | ٥٠٠ گرم آرد الك شده را با ١ قاشق چايخورى نمك و ١ عدد تخم مرغ و ١ قاشق غذاخورى كره آب شده و ١٥٠ گرم شير و تركيب مخمر مخلوط كرده و با دست كامل ورز دهيد |
3 انجام شد | سپس ٣ قاشق غذاخورى روغن اضافه كرده و دوباره با دست ورز دهيد |
4 انجام شد | مقدارى آرد روى سطح صاف ريخته و خمير را با وردنه صاف كرده و با برش به اندازه هاى دلخواه تقسيم كرده و به صورت لوله اى شكل داده و ببافيد |
5 انجام شد | پس از چيدن خميرهاى شكل داده شده توى سينى فر، مخلوط ١ عدد زرده تخم مرغ و ٢ قاشق غذاخورى شير را با فرچه روى خميرها بماليد و مقدارى هم كنجد بپاشيد |
6 انجام شد | سپس خمير را به مدت ٣٥ دقيقه در دماى ١٨٠ درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد |
7 انجام شد |