مواد لازم
- ٥٠ گرم كره
- ٢٠٠ ميلى ليتر آب
- ١ ق غ پودر قند (شكر)
- ١ پينچ (نوك دست) نمك
- ١٢٥ گرم آرد سفيد
- ٣ عدد تخم مرغ
- ١ ق چ بكينگ پودر
- ١/٤ ق چ پودر وانيل
- آب
- ٤٥٠ گرم خامه قنادى
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ٥٠ گرم كره و ١ قاشق غذاخورى پودر قند (شكر) و ١ پينچ نمك به همراه ٢٠٠ ميلى ليتر آب را در تابه ريخته |
2 انجام شد | سپس ١٢٥ گرم آرد سفيد را يكجا اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا خمير بدست آيد |
3 انجام شد | خمير را از روى شعله برداريد و اجازه دهيد سرد شود |
4 انجام شد | ٣ عدد تخم مرغ را يكى يكى به آن اضافه كرده و پس از هربار اضافه كردن تخم مرغ با همزن برقى مواد را كاملاً هم بزنيد |
5 انجام شد | ١ قاشق چايخورى بكينگ پودر و ١/٤ قاشق چايخورى پودر وانيل اضافه كنيد و دوباره با همزن برقى هم بزنيد |
6 انجام شد | با كاغذ روغنى روى سينى فر را بپوشانيد |
7 انجام شد | مقدارى آب روى خميرها بزنيد |
8 انجام شد | پس از سرد شدن ته نان ها سوراخ كوچكى ايجاد كنيد تا بتوانيد خامه را داخل آن پر كنيد |