izmir escort cratosslot نان خامه اى – یک دقیقه آشپزی
نان خامه اى

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

٥٠ گرم كره
٢٠٠ ميلى ليتر آب
١ ق غ پودر قند (شكر)
١ پينچ (نوك دست) نمك
١٢٥ گرم آرد سفيد
٣ عدد تخم مرغ
١ ق چ بكينگ پودر
١/٤ ق چ پودر وانيل
آب
٤٥٠ گرم خامه قنادى

نان خامه اى

  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

 

مراحل

1
انجام شد

٥٠ گرم كره و ١ قاشق غذاخورى پودر قند (شكر) و ١ پينچ نمك به همراه ٢٠٠ ميلى ليتر آب را در تابه ريخته
و تابه را روى شعله قرار داده و هم بزنيد تا كره و شكر ذوب شوند

2
انجام شد

سپس ١٢٥ گرم آرد سفيد را يكجا اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا خمير بدست آيد

3
انجام شد

خمير را از روى شعله برداريد و اجازه دهيد سرد شود

4
انجام شد

٣ عدد تخم مرغ را يكى يكى به آن اضافه كرده و پس از هربار اضافه كردن تخم مرغ با همزن برقى مواد را كاملاً هم بزنيد

5
انجام شد

١ قاشق چايخورى بكينگ پودر و ١/٤ قاشق چايخورى پودر وانيل اضافه كنيد و دوباره با همزن برقى هم بزنيد

6
انجام شد

با كاغذ روغنى روى سينى فر را بپوشانيد
خمير نان را داخل قيف ريخته و نان ها را با فاصله روى سينى به وسيله قيف بچينيد

7
انجام شد

مقدارى آب روى خميرها بزنيد
سپس سينى را يك ساعت در دماى ١٩٠ درجه در فر قرار دهيد
(براى بهتر شدن كيفيت نان ها بهتر است در نيم ساعت اول فر را روى ٢٠٠ درجه و در نيم ساعت دوم دما را به ١٨٠درجه كاهش دهيد)

8
انجام شد

پس از سرد شدن ته نان ها سوراخ كوچكى ايجاد كنيد تا بتوانيد خامه را داخل آن پر كنيد
٤٥٠ گرم خامه قنادى را با همزن برقى هم بزنيد و با قيف داخل نان ها بريزيد

مدیر

قبلی
خورشت بادمجان بدون گوشت
بعدی
رول سیب زمینى
قبلی
خورشت بادمجان بدون گوشت
بعدی
رول سیب زمینى

نظر دهید