مواد لازم
- ١ عدد تخم مرغ
- ١/٢ ق چ نمك
- ١/٢ فنجان شير
- ١ فنجان آرد سفيد
- ١/٢ ق چ فلفل سياه
- ١/٢ ق چ پاپريكا
- ٢ ق چ بكينگ پودر
- ١/٢ فنجان آرد سفيد
- ٣ عدد هات داگ
- مقدار لازم روغن
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ١ عدد تخم مرغ را با ١/٢ قاشق چايخورى نمك و ١/٢ فنجان شير مخلوط كرده و با همزن دستى هم زنيد |
2 انجام شد | سپس ١ فنجان آرد سفيد و ١/٢ قاشق چايخورى فلفل سياه و ١/٢ قاشق چايخورى پاپريكا و ٢ قاشق چايخورى بكينگ پودر اضافه كرده و دوباره با همزن دستى هم زنيد |
3 انجام شد | ٣ عدد هات داگ را به اندازه ى دلخواه برش زده و هر تكه را در سيخ چوبى كنيد |
4 انجام شد | هات داگ ها را اول در ١/٢ آرد سفيد زده و بعد در مايع كرده و سپس در روغن داغ سرخ كنيد |