izmir escort cratosslot مرغ ناردون – یک دقیقه آشپزی
مرغ ناردون

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

تعداد سرو:
1 قطعه مرغ
4 عدد آلو
1/2 دانه انار
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری رب انار
1 فنجان آب انار
1/2 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز رنده شده
2 حبه سیر رنده شده
1/2 قاشق چایخوری زرد چوبه
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری نمک

مرغ ناردون

آموزش مرغ ناردون بسیار خوشمزه و جذاب

  • 60
  • سرو 1
  • آسان

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

ابتدا مرغ را در روغن تفت می‌دهیم سپس مرغ را از ظرف خارج کرده و کنار می‌گذاریم

2
انجام شد

پیاز و سیر را در روغن تفت می‌دهیم سپس رب گوجه فرنگی، زرد چوبه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و تفت می‌دهیم

3
انجام شد

در این مرحله مرغ، آب انار، رب انار و آب را به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم 1 ساعت بپزد

4
انجام شد

در 30 دقیقه آخر پخت دانه انار و آلو را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم 30 دقیقه بپزد

5
انجام شد

نوش جان!

مدیر

آموزش برش انار مجلسی
قبلی
برش انار
آموزش کیک اسفناج آسان
بعدی
کیک اسفناج
آموزش برش انار مجلسی
قبلی
برش انار
آموزش کیک اسفناج آسان
بعدی
کیک اسفناج

نظر دهید