مواد لازم
- به مقدار دلخواه برنج دمشده
- به مقدار دلخواه برنج زعفرانی
- 2 قطعه مرغ
- 1 فنجان آب
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1/2 فنجان خلال بادام
- 1/3 فنجان خلال پوست پرتقال
- 1/2 فنجان خلال پسته
- 1/2 فنجان کشمش پلویی
- 1/2 فنجان گردو
- 1 عدد پیاز داغ
- 1 عدد پیاز
- 1/2 فنجان زرشک
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ابتدا پیاز را در روغن تفت داده سپس مرغ، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و آب را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم به مدت 45 دقیقه بپزند |
2 انجام شد | خلال پوست پرتقال و شکر را در روغن تفت داده و کنار میگذاریم |
3 انجام شد | پیاز داغ و کشمش پلویی را در روغن تفت داده و کنار میگذاریم |
4 انجام شد | زرشک و شکر را در روغن تفت داده و کنار میگذاریم |
5 انجام شد | خلال بادام، گردو و خلال پسته را در روغن تفت داده و کنار میگذاریم |
6 انجام شد | برنج دمشده را در ظرفی ریخته سپس برنج زعفرانی و مواد از قبل آماده شده را روی آن میریزیم |
7 انجام شد | غذای ما آماده است |