izmir escort cratosslot مرصع پلو – یک دقیقه آشپزی
مرصع پلو

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

به مقدار دلخواه برنج دم‌شده
به مقدار دلخواه برنج زعفرانی
2 قطعه مرغ
1 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 فنجان خلال بادام
1/3 فنجان خلال پوست پرتقال
1/2 فنجان خلال پسته
1/2 فنجان کشمش پلویی
1/2 فنجان گردو
1 عدد پیاز داغ
1 عدد پیاز
1/2 فنجان زرشک
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری نمک

مرصع پلو

آموزش مرصع پلو خوشمزه

  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

ابتدا پیاز را در روغن تفت داده سپس مرغ، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و آب را به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به مدت 45 دقیقه بپزند

2
انجام شد

خلال پوست پرتقال و شکر را در روغن تفت داده و کنار می‌گذاریم

3
انجام شد

پیاز داغ و کشمش پلویی را در روغن تفت داده و کنار می‌گذاریم

4
انجام شد

زرشک و شکر را در روغن تفت داده و کنار می‌گذاریم

5
انجام شد

خلال بادام، گردو و خلال پسته را در روغن تفت داده و کنار می‌گذاریم

6
انجام شد

برنج دم‌شده را در ظرفی ریخته سپس برنج زعفرانی و مواد از قبل آماده شده را روی آن می‌ریزیم

7
انجام شد

غذای ما آماده است
نوش جان!

مدیر

سس تارتار
قبلی
سس تارتار
آموزش سس عالی برای کف پیتزا
بعدی
سس کف پیتزا
سس تارتار
قبلی
سس تارتار
آموزش سس عالی برای کف پیتزا
بعدی
سس کف پیتزا

نظر دهید