izmir escort cratosslot كيك شيفون – یک دقیقه آشپزی
کیک شیفون

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

١٥٠ گرم آرد سفيد
٢ ق چ بكينگ پودر
١ پينچ (سر انگشت) نمك
٣ عدد سفيده تخم مرغ
٥٠ گرم شكر
٣ عدد زرده تخم مرغ
٥٠ گرم شكر
١/٢ ق چ پودر وانيل
٧٥ گرم شير
٦٠ گرم روغن
تركيب آرد
تركيب سفيده تخم مرغ

کیک شیفون

  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

 

مراحل

1
انجام شد

١٥٠ گرم آرد سفيد و ٢ قاشق چايخورى بكينگ پودر و ١ پينچ (سر انگشت) نمك را سه بار الك كنيد

2
انجام شد

٣ عدد سفيده تخم مرغ را به كمك همزن برقى آنقدر هم زنيد تا كف كند
سپس ٥٠ گرم شكر را اضافه كرده و دوباره با همزن هم زنيد

3
انجام شد

٣ عدد زرده تخم مرغ را در ظرفى ديگر به همراه بقيه شكر (٥٠ گرم) و ١/٢ قاشق چايخورى پودر وانيل با همزن برقى هم زنيد

4
انجام شد

سپس ٧٥ گرم شير و ٦٠ گرم روغن را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه كرده و با همزن دستى هم زنيد

5
انجام شد

و بعد تركيب آرد الك شده را در سه مرحله به آن اضافه كرده و هم زنيد تا كاملاً مخلوط شود

6
انجام شد

و بعد از آن تركيب سفيده تخم مرغ را نيز در سه مرحله به مخلوط اضافه كرده و به صورت دورانى و در يك جهت هم زنيد

7
انجام شد

قالب را چرب و فر را حدود ١٠ دقيقه قبل روشن كنيد
مايع را در قالب ريخته و ظرف را حدود ١ ساعت در دماى ١٧٠ درجه در فر قرار دهيد

8
انجام شد

دقت داشته باشيد براى اين مقدار مواد، قالب با قطر ١٥ سانتى متر لازم است
و تمام مراحل را بدون وقفه و سريع انجام دهيد

مدیر

قبلی
چیپس و پنیر
بعدی
کیک تولد
قبلی
چیپس و پنیر
بعدی
کیک تولد

نظر دهید