مواد لازم
- ١٥٠ گرم آرد سفيد
- ٢ ق چ بكينگ پودر
- ١ پينچ (سر انگشت) نمك
- ٣ عدد سفيده تخم مرغ
- ٥٠ گرم شكر
- ٣ عدد زرده تخم مرغ
- ٥٠ گرم شكر
- ١/٢ ق چ پودر وانيل
- ٧٥ گرم شير
- ٦٠ گرم روغن
- تركيب آرد
- تركيب سفيده تخم مرغ
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ١٥٠ گرم آرد سفيد و ٢ قاشق چايخورى بكينگ پودر و ١ پينچ (سر انگشت) نمك را سه بار الك كنيد |
2 انجام شد | ٣ عدد سفيده تخم مرغ را به كمك همزن برقى آنقدر هم زنيد تا كف كند |
3 انجام شد | ٣ عدد زرده تخم مرغ را در ظرفى ديگر به همراه بقيه شكر (٥٠ گرم) و ١/٢ قاشق چايخورى پودر وانيل با همزن برقى هم زنيد |
4 انجام شد | سپس ٧٥ گرم شير و ٦٠ گرم روغن را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه كرده و با همزن دستى هم زنيد |
5 انجام شد | و بعد تركيب آرد الك شده را در سه مرحله به آن اضافه كرده و هم زنيد تا كاملاً مخلوط شود |
6 انجام شد | و بعد از آن تركيب سفيده تخم مرغ را نيز در سه مرحله به مخلوط اضافه كرده و به صورت دورانى و در يك جهت هم زنيد |
7 انجام شد | قالب را چرب و فر را حدود ١٠ دقيقه قبل روشن كنيد |
8 انجام شد | دقت داشته باشيد براى اين مقدار مواد، قالب با قطر ١٥ سانتى متر لازم است |