مواد لازم
- ٣٠٠ گرم آرد سفيد
- ١ ق چ بكينگ پودر
- ٢٠٠ گرم شكر
- ١ پينچ (نوك دست) نمك
- ٣ عدد تخم مرغ
- ١/٤ ق چ پودر وانيل
- ١٢٠ ميلى ليتر روغن
- ١٢٠ ميلى ليتر شير
- ٢ ق غ پودر كاكائو
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ٣٠٠ گرم آرد سفيد و ١ قاشق چايخورى بكينگ پودر را ٣ بار الك كنيد |
2 انجام شد | سپس ٢٠٠ گرم شكر و ١ پينچ نمك به آن اضافه كرده و هم بزنيد |
3 انجام شد | ٣ عدد تخم مرغ و ١/٤ قاشق چايخورى پودر وانيل را با همزن دستى هم بزنيد |
4 انجام شد | در حين هم زدن ١٢٠ ميلى ليتر روغن و ١٢٠ ميلى ليتر شير را كم كم به آن اضافه كرده و هم زنيد |
5 انجام شد | نصف مواد را با ٢ قاشق غذاخورى پودر كاكائو مخلوط كنيد |
6 انجام شد | قالب را كمى چرب كرده، اول نصف ساده مواد را داخل قالب ريخته و بعد نصف ديگر شكلاتى آن را روى آن بريزيد |
7 انجام شد | فر را از ١٠ دقيقه قبل روشن كرده و قالب را حدود ١ ساعت در دماى ١٨٠ درجه در طبقه وسط فر قرار داده تا بپزد |