izmir escort cratosslot قلیه ماهی – یک دقیقه آشپزی
قلیه ماهی

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

400 گرم گشنیز
100 گرم شنبلیله
به میزان لازم روغن
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 ق غ آرد
1/2 ق چ زرد چوبه
1/4 ق چ فلفل سیاه
1/4 ق چ فلفل قرمز
به میزان لازم آب
1 عدد فلفل سبز تند
1/4 فنجان عصاره تمر هندی
1 ق چ رب لیمو عمانی
300 گرم فیله ماهی شیر

قلیه ماهی

  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

گشنیز و شنبلیله را به همراه 1 ق غ روغن تفت دهید تا رنگشان تیره شود.

2
انجام شد

در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند؛سپس زرد چوبه،فلفل سیاه،فلفل قرمز و سبزی ها را باهم به خوبی مخلوط کنید و 1 لیتر آب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد با درب بسته 1ساعت بپزند.

3
انجام شد

فلفل سبز، عصاره تمر هندی و رب لیمو عمانی را به مواد اضافه و هم بزنید،30 دقیقه دیگر بپزید.

4
انجام شد

در ماهیتابه ای دیگر،ماهی ها را با مقداری روغن سرخ کنید.

5
انجام شد

پس از آنکه دو طرف ماهی ها به خوبی سرخ شدن،آن هارا به مواد خورشت اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر بپزید.
نوش جان!

مدیر

قبلی
کوکو تره
بعدی
پاچینی مرغ
قبلی
کوکو تره
بعدی
پاچینی مرغ

نظر دهید