مواد لازم
- 1 ق غ شکر
- 1ق غ مخمر
- 1/4 فنجان آب گرم
- 3/4 فنجان شکر
- 3/4 فنجان آب
- 1 ق چ پودر هل
- 2 ق غ ماست
- 2 ق غ زعفران دمشده
- 1 ق چ بیکینگ پودر
- مخمر فعال شده
- 2 فنجان آرد
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | 1 قاشق غذا خوری شکر و 1 قاشق غذاخوری مخمر را با 1/4 فنجان آب گرم مخلوط کنید و 10 دقیقه استراحت دهید. |
2 انجام شد | 3/4 فنجان شکر را در 3/4 فنجان آب حل کنید سپس 1 قاشق چای خوری پودر هل، 2 قاشق غذاخوری ماست، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم شده و 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر و مخمر فعال شده را به آن اضافه و مخلوط کنید. |
3 انجام شد | 2 فنجان آرد را کم کم به مایع اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید 2 ساعت استراحت کند. |
4 انجام شد | خمیر را به اندازه یک قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید. |
5 انجام شد | (می تونید روی کماچ ها را با گل محمدی تزیین کنید). |