مواد لازم
- 1 فنجان بیسکویت پودر شده
- 1/3 فنجان کره ذوب شده
- 1/2 فنجان کره بادام زمینی
- 1 فنجان شکلات
- 1/3 فنجان پودر قند
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | برای تهبه مواد میانی شکلات ابتدا در یک ظرف بیسکویت پودر شده، کره ذوب شده، کره بادام زمینی و پودر قند را ریخته و مخلوط میکنیم |
2 انجام شد | در ظرفی دیگر مقداری شکلات ریخته سپس آن را بن ماری میکنیم |
3 انجام شد | در این مرحله یک لایه شکلات آب شده را با کمک قلمو به کف و دیواره قالب خود میزنیم سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار میدهیم |
4 انجام شد | قالب را از یخچال خارج کرده و با مواد از قبل آماده شده پر میکنیم سپس به مدت 30 دقیقه قالب را درون یخچال قرار میدهیم |
5 انجام شد | قالب را از یخچال خارج کرده سپس روی مواد را با کمک قلمو با شکلات پر میکنیم و دوباره قالب را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار میدهیم |
6 انجام شد | شکلات ما آماده است |