izmir escort cratosslot سمبوسه هندی – یک دقیقه آشپزی
سمبوسه هندی

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

2 فنجان آرد
4 عدد سیب زمینی آب پز
1/2 فنجان نخود فرنگی آب پز
2 قاشق غذاخوری گشنیز
آب
6 قاشق غذاخوری آب
1/2 آب لیمو
1 قاشق غذاخوری روغن
4 قاشق غذاخوری روغن
1قاشق چایخوری تخم زنیان
1/2 قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
1/2 قاشق چایخوری پودر زیره
1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 عدد فلفل سبز تند
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری نمک

سمبوسه هندی

آموزش سمبوسه هندی

  • 30
  • آسان

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

آرد، نمک، تخم زنیان و روغن را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کرده سپس آب را به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم

2
انجام شد

خمیر را درون ظرف جمع کرده و روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت 30 دقیقه ظرف را کنار گذاشته تا خمیر استراحت کند

3
انجام شد

در ظرفی روغن، سیب زمینی آب پز، نخود فرنگی آب پز، گشنیز، فلفل سبز تند، آب لیمو، نمک، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، ادویه گرام ماسالا و پودر زیره را مخلوط کرده و روی حرارت تف می‌دهیم

4
انجام شد

خمیر را به 6 قسمت تقسیم می‌کنیم

5
انجام شد

با کمک وردنه چونه را روی تخته چوبی پهن می‌کنیم سپس خمیر پهن شده را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم

6
انجام شد

با قلمو لبه خمیر را آب می‌زنیم سپس لبه های خمیر را روی هم گذاشته تا خمیر به شکل قیف شود

7
انجام شد

مواد را درون قیف خمیری ریخته سپس لبه های خمیر را روی هم جمع می‌کنیم

8
انجام شد

در این مرحله خمیر را درون روغن سرخ می‌کنیم

9
انجام شد

غذا ما آماده است
نوش جان!

مدیر

ته چین
قبلی
ته چین
پاستا ریگاتونی
بعدی
پاستا ریگاتونی
ته چین
قبلی
ته چین
پاستا ریگاتونی
بعدی
پاستا ریگاتونی

نظر دهید