مواد لازم
- 2 فنجان آرد
- 4 عدد سیب زمینی آب پز
- 1/2 فنجان نخود فرنگی آب پز
- 2 قاشق غذاخوری گشنیز
- آب
- 6 قاشق غذاخوری آب
- 1/2 آب لیمو
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 4 قاشق غذاخوری روغن
- 1قاشق چایخوری تخم زنیان
- 1/2 قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
- 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره
- 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1 عدد فلفل سبز تند
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | آرد، نمک، تخم زنیان و روغن را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کرده سپس آب را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم |
2 انجام شد | خمیر را درون ظرف جمع کرده و روی ظرف را با سلفون میپوشانیم و به مدت 30 دقیقه ظرف را کنار گذاشته تا خمیر استراحت کند |
3 انجام شد | در ظرفی روغن، سیب زمینی آب پز، نخود فرنگی آب پز، گشنیز، فلفل سبز تند، آب لیمو، نمک، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، ادویه گرام ماسالا و پودر زیره را مخلوط کرده و روی حرارت تف میدهیم |
4 انجام شد | خمیر را به 6 قسمت تقسیم میکنیم |
5 انجام شد | با کمک وردنه چونه را روی تخته چوبی پهن میکنیم سپس خمیر پهن شده را به دو قسمت تقسیم میکنیم |
6 انجام شد | با قلمو لبه خمیر را آب میزنیم سپس لبه های خمیر را روی هم گذاشته تا خمیر به شکل قیف شود |
7 انجام شد | مواد را درون قیف خمیری ریخته سپس لبه های خمیر را روی هم جمع میکنیم |
8 انجام شد | در این مرحله خمیر را درون روغن سرخ میکنیم |
9 انجام شد | غذا ما آماده است |