izmir escort cratosslot سالاد پاستا و ژامبون – یک دقیقه آشپزی
سالاد پاستا و ژامبون

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

تعداد سرو:
برای خرید روی نام مواد اولیه بزنید
700 گرم پاستا دلخواه پخته
50 گرم نخودفرنگی پخته
50 گرم ذرت پخته
50 گرم خیارشور
30 گرم هویج پخته
100 گرم ژامبون مرغ
مقدار دلخواه سس فرانسوی

سالاد پاستا و ژامبون

یک سالاد خوشمزه و راحت

  • 20
  • سرو 2
  • آسان

مواد لازم

  • برای خرید روی نام مواد اولیه بزنید

روش تهیه

اشتراک

 

 

 

 

مراحل

1
انجام شد

ابتدا پاستا را با نوجه به دسترو بسته بپزید

2
انجام شد

همه مواد را با یکریگر مخلوط کنید

3
انجام شد

سس فرانسوی را اضافه کنید

مدیر

قبلی
توپک خرما و گردو
بعدی
چای به
قبلی
توپک خرما و گردو
بعدی
چای به