izmir escort cratosslot رول گوشت – یک دقیقه آشپزی
رول گوشت

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

250 گرم گوشت چرخ شده
به مقدار لازم خمیر یوفکا
سفیده تخم مرغ
کره ذوب شده
1 قاشق غذاخوری روغن
آب
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه‌ای
برای تزئین کنجد سفید
1/2 قاشق جایخوری زرد چوبه
1/2 قاشق جایخوری پودر سیر
1/2 قاشق جایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق جایخوری نمک

رول گوشت

رول گوشت

  • 25
  • آسان

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را در روغن تفت می‌دهیم

2
انجام شد

گوشت، زرد چوبه، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم

3
انجام شد

در این مرحله با کمک قلمو مقداری کره ذوب شده روی خمیر یوفگا می‌زنیم سپس یک لایه خمیر یوفکا اضافه می‌کنیم این مرحله را چند بار تکرار می‌کنیم تا خمیر ما چند لایه شود

4
انجام شد

در این مرحله خمیر ها را به شکل مستطیل برش زده سپس مواد را بین خمیر می‌گذاریم

5
انجام شد

لبه خمیر را با کمک قلمو مقداری آب بزنید تا خمیر از هم باز نشود

6
انجام شد

خمیر ها را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر گذاشته سپس روی خمیر ها را سفیده تخم مرغ می‌زنیم تا روی خمیر رنگ طلایی پیدا کند

7
انجام شد

مقداری کنجد سفید روی خمیر ها را ریخته سپس خمیر ها را به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار می‌دهیم

8
انجام شد

غذای ما آماده است
نوش جان!

مدیر

پای سیب
قبلی
تارت پای سیب
پای سیب
قبلی
تارت پای سیب

نظر دهید