مواد لازم
- 2 فنجان برنج خیس خورده
- 150 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 فنجان کشمش پلویی
- 1 فنجان رشته پلویی
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1/2 لیتر آبجوش
- 1 عدد پیاز رنده شده
- 1/2 فنجان پیاز داغ
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ابتدا نمک را در آبجوش ریخته سپس برنج خیس خورده را اضافه میکنیم سپس میگذاریم 15 دقیقه بپزد |
2 انجام شد | در این مرحله رشته پلویی را به برنج اضافه میکنیم سپس اجازه میدهیم 4 دقیقه دیگر بپزد |
3 انجام شد | بعد از طی 4 دقیقه مواد را آبکش کرده و اجازه میدهیم 45 دقیقه دم بکشد |
4 انجام شد | گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط میکنیم |
5 انجام شد | سپس گوشت را قلقلی کرده سپس در روغن سرخ میکنیم |
6 انجام شد | پیاز داغ را در روغن ریخته سپس کشمش پلویی و دارچین را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم |
7 انجام شد | غذای ما آماده است |