مواد لازم
- 2 فنجان برنج شمالی
- 1 عدد سیب زمینی
- 3 عدد گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 عدد پیاز
- به مقدار لازم آب جوش
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- به مقدار لازم آب
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری زرد چوبه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ابتدا برنج را بدون چنگ زدن با آب گرم میشوریم سپس نمک اضافه میکنیم |
2 انجام شد | حالا آب را به مقداری که رو برنج گرفته شود میریزیم و میگذاریم برنج به مدت 3 ساعت خیس بخورد و سپس آبکش میکنیم |
3 انجام شد | در این مرحله پیاز را در روغن سرخ میکنیم سپس نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت میدهیم |
4 انجام شد | بعد از تفت داده شدن مواد سیب زمینی، گوجه فرنگی و برنج را اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس آب جوش را اضافه میکنیم |
5 انجام شد | باید آب جوش به اندازهای باشد که تا 2 سانتیمتر روی مواد را بگیرد سپس میگذاریم غذا به اندازهای که مغز برنج خام نباشد بجوشد |
6 انجام شد | در این مرحله میگذاریم مواد به مدت 30 دقیقه با شعله کم دم کند |
7 انجام شد | غذا ما آماده است |