izmir escort cratosslot دمپختک گوجه فرنگی – یک دقیقه آشپزی
دمپختک گوجه فرنگی

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

2 فنجان برنج شمالی
1 عدد سیب زمینی
3 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
به مقدار لازم آب جوش
1 قاشق غذاخوری روغن
به مقدار لازم آب
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری زرد چوبه
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

دمپختک گوجه فرنگی

آموزش دمپختک گوجه فرنگی

  • 210
  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

ابتدا برنج را بدون چنگ زدن با آب گرم می‌شوریم سپس نمک اضافه می‌کنیم

2
انجام شد

حالا آب را به مقداری که رو برنج گرفته شود می‌ریزیم و می‌گذاریم برنج به مدت 3 ساعت خیس بخورد و سپس آبکش می‌کنیم

3
انجام شد

در این مرحله پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم سپس نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم

4
انجام شد

بعد از تفت داده شدن مواد سیب زمینی، گوجه فرنگی و برنج را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم سپس آب جوش را اضافه می‌کنیم

5
انجام شد

باید آب جوش به اندازه‌ای باشد که تا 2 سانتی‌متر روی مواد را بگیرد سپس می‌گذاریم غذا به اندازه‌ای که مغز برنج خام نباشد بجوشد

6
انجام شد

در این مرحله می‌گذاریم مواد به مدت 30 دقیقه با شعله کم دم کند

7
انجام شد

غذا ما آماده است
نوش جان!

مدیر

نوشیدنی کهکشانی فوق‌العاده جذاب برای پذیرایی
قبلی
نوشیدنی کهکشانی
آموزش دسر خامه عسلی با تزئین کندو عسل
بعدی
دسر خامه عسلی
نوشیدنی کهکشانی فوق‌العاده جذاب برای پذیرایی
قبلی
نوشیدنی کهکشانی
آموزش دسر خامه عسلی با تزئین کندو عسل
بعدی
دسر خامه عسلی

نظر دهید