مواد لازم
- 250 گرم گوشت
- 1 فنجان لپه خیس خورده
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1/2 لیتر آب
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1 عدد پیاز
- 1 قاشق چایخوری ادویه قیمه
- 1 قاشق چایخوری ادویه قیمه
- 1 قاشق چایخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ابتدا پیاز ها را در روغن سرخ کرده سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم |
2 انجام شد | ادویه قیمه را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم سپس آب را اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت 90 دقیقه مواد بپزند |
3 انجام شد | لپه خیس خورده و رب گوجه را در روغن تفت میدهیم سپس به گوشتها اضافه میکنیم |
4 انجام شد | اجازه میدهیم مواد به مدت 60 دقیقه بپزند |
5 انجام شد | در 15 دقیقه آخر نمک و ادویه قیمه را به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم 15 دقیقه دیگر با مواد بپزند |
6 انجام شد | قیمه ما آماده است |