مواد لازم
- 2 فنجان برنج آبکش شده
- 1 عدد سینه مرغ پخته
- 1/2 فنجان ماست
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 10 گرم کره
- روغن
- 1/2 قاشق غذاخوری زعفران دم شده
- 1/2 قاشق غذاخوری زعفران دم شده
- 1 قاشق چایخوری گلاب
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | سینه مرغ و زعفران دم شده را در ظرفی ریخته و تفت میدهیم |
2 انجام شد | در ظرفی دیگر ماست، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده سپس گلاب و زعفران دم شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم |
3 انجام شد | در این مرحله برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم |
4 انجام شد | با کمک قلمو کف ظرف را با روغن چرب میکنیم |
5 انجام شد | کف ظرف را یک لایه برنج ریخته سپس یک لایه مرغ روی آن میریزیم |
6 انجام شد | یک لایه دیگه برنج روی مواد ریخته سپس یک کره روی مواد قرار داده و در ظرف را میبندیم |
7 انجام شد | ظرف را درون فر به مدت 1 ساعت در دمای 180 درجه قرار میدهیم |
8 انجام شد | ته چین را از فر خارج کرده و برای تزئین مقداری زرشک، خلال بادام و خلال پسته روی آن میریزیم |
9 انجام شد | غذا ما آماده است |