izmir escort cratosslot ته چین – یک دقیقه آشپزی
ته چین

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

تعداد سرو:
2 فنجان برنج آبکش شده
1 عدد سینه مرغ پخته
1/2 فنجان ماست
1 عدد زرده تخم مرغ
10 گرم کره
روغن
1/2 قاشق غذاخوری زعفران دم شده
1/2 قاشق غذاخوری زعفران دم شده
1 قاشق چایخوری گلاب
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری نمک

ته چین

آموزش ته چین به سبک رستورانی

  • 60
  • سرو 1
  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

سینه مرغ و زعفران دم شده را در ظرفی ریخته و تفت می‌دهیم

2
انجام شد

در ظرفی دیگر ماست، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده سپس گلاب و زعفران دم شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم

3
انجام شد

در این مرحله برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم

4
انجام شد

با کمک قلمو کف ظرف را با روغن چرب می‌کنیم

5
انجام شد

کف ظرف را یک لایه برنج ریخته سپس یک لایه مرغ روی آن می‌ریزیم

6
انجام شد

یک لایه دیگه برنج روی مواد ریخته سپس یک کره روی مواد قرار داده و در ظرف را می‌بندیم

7
انجام شد

ظرف را درون فر به مدت 1 ساعت در دمای 180 درجه قرار می‌دهیم

8
انجام شد

ته چین را از فر خارج کرده و برای تزئین مقداری زرشک، خلال بادام و خلال پسته روی آن می‌ریزیم

9
انجام شد

غذا ما آماده است
نوش جان!

مدیر

شکلات طرح قلب
قبلی
شکلات بادام زمینی طرح قلب
سمبوسه
بعدی
سمبوسه هندی
شکلات طرح قلب
قبلی
شکلات بادام زمینی طرح قلب
سمبوسه
بعدی
سمبوسه هندی

نظر دهید