مواد لازم
- 2 عدد بادمجان
- 2 فنجان گل کلم
- 1 فنجان هویج
- 1/2 فنجان ساقه کرفس
- 1/2 فنجان سیب زمینی ترشی
- 1/2 فنجان خیار
- 1/4 فنجان موسیر
- 3 عدد پیاز ترشی
- 2 حبه سیر
- 2 عدد فلفل سبز تند
- 1/4 فنجان برگ کرفس
- 1/4 فنجان نعناع
- 1/2 قاشق چایخوری گلپر
- 1/2 قاشق چایخوری تخم گشنیز
- 1 فنجان سرکه قرمز
- تا روی مواد سرکه قرمز
- 1 فنجان سرکه قرمز
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1/2 قاشق غذاخوری نمک
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | بادمجان، زردچوبه و سرکه قرمز را داخل ظرفی مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بچوشد |
2 انجام شد | گل کلم، هویج، ساقه کرفس، سیب زمینی ترشی، زردچوبه و سرکه قرمز را داخل ظرفی مخلوط کرده و به مدت 3 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بچوشد |
3 انجام شد | همه مواد پخته شده را داخل ظرف ریخته سپس خیار، موسیر، پیاز ترشی، سیر، فلفل سبز تند، نعناع، برگ کرفس، گلپر، تخم گشنیز، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم |
4 انجام شد | در این مرحله مواد را داخل ظرف دربدار ریخته سپس سرکه قرمز را اضافه میکنیم |
5 انجام شد | باید سرکه قرمز را به مقداری بریزیم که روی مواد را بگیرد |
6 انجام شد | ترشی ما آماده است |