izmir escort cratosslot تارت پای سیب – یک دقیقه آشپزی
تارت پای سیب

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

۴ عدد سیب
۱ فنجان کره سرد
۲ قاشق غذاخوری آب سرد
۱ قاشق چایخوری آب لیمو
۲ فنجان آرد
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق چایخوری دارچین
۳/۴ فنجان شکر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک

تارت پای سیب

آموزش تارت پای سیب

  • 120
  • آسان

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط کرده سپس کره سرد را اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم

2
انجام شد

آب سرد را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم سپس خمیر را درون پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم

3
انجام شد

سیب، شکر، آرد، دارچین و آب لیمو را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم

4
انجام شد

خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت تقسیم می‌کنیم سپس هر کدام از تکه‌های خمیر را با کمک وردنه پهن می‌کنیم

5
انجام شد

یکی از خمیر ها را درون قالب تارت پهن کرده و اضافه های خمیر را جدا می‌کنیم

6
انجام شد

با کمک چنگال چند نقطه روی خمیر را علامت می‌زنیم تا خمیر کف قالب پف نکند سپس مواد را روی خمیر می‌ریزیم

7
انجام شد

در ابن مرحله خمیر دیگر را به صورت نواری برش زده سپس خمیر های نواری را به شکل حصیری روی مواد می‌گذاریم

8
انجام شد

قالب را به مدت 1 ساعت در دمای 200 درجه داخل فر قرار می‌دهیم

9
انجام شد

تارت ما آماده است
نوش جان!

مدیر

کنسرو ذرت
قبلی
کنسرو ذرت
رول گوشت
بعدی
رول گوشت
کنسرو ذرت
قبلی
کنسرو ذرت
رول گوشت
بعدی
رول گوشت

نظر دهید