مواد لازم
- 15 عدد خرما
- 3 فنجان شیر
- 1/4 قاشق چایخوری پودر وانیل
- 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- 1/2 فنجان شکر
- 200 گرم خامه صبحانه
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- مقدار دلخواه خلال مغزیجات برای تزئین
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | هسته خرماها را دربیاورید و خرماها را به همراه شیر در مخلوط کنید به خوبی مخلوط کنید |
2 انجام شد | مخلوط را از صافی رد کنید و داخل شیرجوش یا قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید |
3 انجام شد | سپس وانیل، پودر ژلاتین و شکر را اضافه و مخلوط کنید |
4 انجام شد | کمی که گرم شد خامه را اضافه و مخلوط کنید تا یک دست شود |
5 انجام شد | ظرف سرو را تا نیمه از مواد پر کنید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید |
6 انجام شد | به نیمه دیگر مواد که در قابلمه مانده پودر کاکائو اضافه کنید و روی ظرف سروهایی که از یخچال درآوردید بریزید و 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید |
7 انجام شد | پاناکوتای خرما را با مغزهای دلخواه تزئیین و نوش جان کنید |