izmir escort cratosslot آموزش پاناکوتا خرما – یک دقیقه آشپزی
آموزش پاناکوتا خرما

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

تعداد سرو:
15 عدد خرما
3 فنجان شیر
1/4 قاشق چایخوری پودر وانیل
2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
1/2 فنجان شکر
200 گرم خامه صبحانه
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
مقدار دلخواه خلال مغزیجات برای تزئین

آموزش پاناکوتا خرما

براحتی یک پاناکوتا خرمای مقوی و خوشمزه درست کن!

  • 70
  • سرو 2
  • آسان

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

هسته خرماها را دربیاورید و خرماها را به همراه شیر در مخلوط کنید به خوبی مخلوط کنید

2
انجام شد

مخلوط را از صافی رد کنید و داخل شیرجوش یا قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید

3
انجام شد

سپس وانیل، پودر ژلاتین و شکر را اضافه و مخلوط کنید

4
انجام شد

کمی که گرم شد خامه را اضافه و مخلوط کنید تا یک دست شود

5
انجام شد

ظرف سرو را تا نیمه از مواد پر کنید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید

6
انجام شد

به نیمه دیگر مواد که در قابلمه مانده پودر کاکائو اضافه کنید و روی ظرف سروهایی که از یخچال درآوردید بریزید و 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید

7
انجام شد

پاناکوتای خرما را با مغزهای دلخواه تزئیین و نوش جان کنید

مدیر

سبزی پلو با ماهی
قبلی
آموزش سبزی پلو با ماهی
banana mango smoothie
بعدی
اسموتی انبه و موز
سبزی پلو با ماهی
قبلی
آموزش سبزی پلو با ماهی
banana mango smoothie
بعدی
اسموتی انبه و موز

نظر دهید