مواد لازم
- ۵۰۰ گرم هویج
- ۲ فنجان آرد الک شده
- ۱/۲ فنجان گلاب
- ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمشده
- ۱ قاشق چایخوری پودر هل
- ۱ فنجان پودر شکر
- ۱/۲ فنجان آب
- ۱/۲ فنجان روغن
روش تهیه
مراحل
1 انجام شد | ابتدا هویج را در آب ریخته و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد |
2 انجام شد | هویج های پخته شده را به همراه گلاب در مخلوط کن ریخته و پوره میکنیم |
3 انجام شد | پوره هویج را به همراه پودر شکر روی حرارت قرار داده و هم میزنیم تا پودر شکر در پوره حل شود |
4 انجام شد | در این مرحله پودر هل و زعفران دم شده را به مواد اضافه کرده تا شهد حلوا درست شود |
5 انجام شد | آرد الک شده را در ماهیتابه تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود |
6 انجام شد | روغن را به آرد اضافه کرده و تفت میدهیم تا مواد حالت خمیری پیدا کند |
7 انجام شد | شهد حلوا را به آرد و روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد شکل منسجم پیدا کند |
8 انجام شد | حلوا ما آماده است |