izmir escort cratosslot آش آبادان – یک دقیقه آشپزی
آش آبادان

در شبکه‌ اجتماعی خود به اشتراگ بگذارید

یا لینک را کپی و به اشتراگ بگذارید

مواد لازم

2 ق غ روغن
2 عدد پیاز
200 گرم گوشت گوسفند
2 لیتر آب
1 ق چ زردچوبه
1 ق چ نمک
1 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ فلفل قرمز
400 گرم تره
1 فنجان برنج خیس خورده
1/2 لیتر آب جوش
1 فنجان نخود پخته
1 فنجان لوبیا سفید پخته
1 فنجان عدس پخته

آش آبادان

  • متوسط

مواد لازم

روش تهیه

اشتراک

مراحل

1
انجام شد

2 عدد پیاز نگینی شده را داخل 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.

2
انجام شد

200 گرم گوشت گوسفند، 1 قاشق چای خوری نمک،1 قاشق چای خوری زردچوبه، 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز را به پیازها ی سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.

3
انجام شد

2 لیتر آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید 90 دقیقه بپزد.

4
انجام شد

گوشت ها زا از قابلمه خارج کرده سپس 400 گرم تره و 1 فنجان برنج خیس خورده و 1/2 لیتر آب جوش را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد.

5
انجام شد

گوشت های پخته شده را ریش ریش کرده و به همراه 1 فنجان نخود پخته شده، 1 فنجان لوبیا سفید پخته شده و 1 فنجان عدس پخته شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید 15 دقیقه بپزد.

6
انجام شد

(روی آش را می توانید با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید).

مدیر

تست شوید و تخم مرغ
قبلی
تست شوید و تخم مرغ
بعدی
حلیم گندم
تست شوید و تخم مرغ
قبلی
تست شوید و تخم مرغ
بعدی
حلیم گندم

نظر دهید